vår på bornholm

Vår på bornholm

Många förknippar Bornholm med sommaren, men denna ö har så mycket att erbjuda under försäsongen. Ofta är både färjebiljetter och boende kraftigt reducerade under denna period. Så passa på att upptäcka Bornholm till fördelaktiga priser under våren! För den som gillar golf öppnar banorna oftast i April och i våra paket kan du alltid boka till greenfee. Det går även att hyra cykel och upptäcka ön från sadeln under våren. Bornholm erbjuder många museeum för den kulturintresserade. Boka något av hotellen med inomhuspool och njut av kvällarna där. Restauranger finns det gott om runt hela ön för den som vill uppleva Bornholms  olika smaker.

Vill ni ha personliga till och förslag på vad man kan göra på våren på Bornholm? Ring oss så hjälper vi er! 0411 - 55 87 20

Våra favoriter? Det finns många!

Bornholm har något för alla smaker. Äventyrare, gourmand, strandälskare, golfspelare, livsnjutare eller upptäckare - det finns garanterat något som passar för dig på Bornholm. Kontakta oss gärna för mer tips för en oförglömlig resa till Bornholm. Vi har paketerat resor till Bornholm i över 25 år - Vi kan vårt älskade Bornholm!

KOntakta oss

Hej!

Molslinjen tar över rutten Ystad – Rönne för resor från September. Reser du ut före 1:a Sep och hem efter 1:a Sep så behöver du boka olika rederier och då i 2 steg. Välj enkel utresa med Faergen och hemresa med Molslinien som tillval när du kommer till varukorgen. Ring oss på 0411-558720 eller maila till [email protected] om du behöver hjälp.