vandrarhem på bornholm

Vandrarhem

På Bornholm finns det mängder av lägenhetshotell/vandrarhem att välja mellan, om du vill ha möjlighet att bo med självhushåll under din semester. Slutstädning och el ingår i priset (där ej annat anges). Sänglinne och handdukar medtages eller ”köps” till.

Precis som med alla våra andra boenden får du bästa pris om du gör en bokning som ett paket med färjebiljetter inkluderade. Vi kan dessutom ge dig bästa råd och tips om just det lägenhetshotell som passar bäst för dina behov.

Vill ni ha personliga tips och har frågor om stort eller smått – ja då kan ni även ringa oss på 0411 – 55 87 20

Våra favoriter? Det finns många!

Bornholm har något för alla smaker. Äventyrare, gourmand, strandälskare, golfspelare, livsnjutare eller upptäckare - det finns garanterat något som passar för dig på Bornholm. Kontakta oss gärna för mer tips för en oförglömlig resa till Bornholm. Vi har paketerat resor till Bornholm i över 25 år - Vi kan vårt älskade Bornholm!

KOntakta oss

Hej!

Molslinjen tar över rutten Ystad – Rönne för resor från September. Reser du ut före 1:a Sep och hem efter 1:a Sep så behöver du boka olika rederier och då i 2 steg. Välj enkel utresa med Faergen och hemresa med Molslinien som tillval när du kommer till varukorgen. Ring oss på 0411-558720 eller maila till [email protected] om du behöver hjälp.