vandrarhem i rönne

Rönne

Danhostel Rönne Vandrarhem har hög standard, beläget 100 m från stranden och 1 km från Rönnes centrum. Ett mycket fräscht och trevligt ställe. Här har man både närheten till hav och strand men med kort avstånd till allt vad Rönne centrum har att erbjuda. Mycket trevliga värdpar som tar väl hand om både gäster och sitt vandrarhem.
Vandrarhemmet har en hög standard och hemtrevlig atmosfär. Såväl rummen som de gemensamma duscharna och toaletterna i korridorerna är fräscha och inbjudande. Familjär stämning. Vandrarhemmet ligger 1 km från Rønne centrum och 100 m från stranden. En trevlig matsal och generösa sällskapsutrymmen samt gemensamma köksutrymme bidrar till en familjär och mysig atmosfär. Det finns 2-, 4- och 6-bäddsrum med dusch/wc i korridoren. På området finns möjlighet att spela minigolf, bordtennis, fotboll samt volleyboll. Stora grönområden ligger utanför knuten.  En fräsch anläggning med närhet till bad och natur. Trådlöst internet. Incheckning kl.16.00, utcheckning kl.10.00. Strand: 100 m Centrum: 1 km Golf: 3,5 km göm

Sök och boka från vårt  
breda utbud av boende på Bornholm  

FRÅN 499 KR/PERSON    

Vill ni ha personliga tips och undrar från vilket rum havsutsikten är bäst – ja då kan ni även ringa oss på 0411 – 55 87 20.

Våra favoriter? Det finns många!

Bornholm har något för alla smaker. Äventyrare, gourmand, strandälskare, golfspelare, livsnjutare eller upptäckare - det finns garanterat något som passar för dig på Bornholm. Kontakta oss gärna för mer tips för en oförglömlig resa till Bornholm. Vi har paketerat resor till Bornholm i över 25 år - Vi kan vårt älskade Bornholm!

KOntakta oss