ta med cykel till Bornholm

cykel

I våra paket ingår alltid boende och färja. Sök och boka från vårt utbud på Bornholm

För fler tips och ideér för din resa, ring oss 0411 – 55 87 20 så hjälper vi er med till en oförglömlig resa!

Med boende och färja

Många väljer att ta med egen cykel över till Bornholm. De flesta som skall på cykelsemester, parkerar sin bil i Ystad och tar sedan ”bara” cyklarna med på båten.


Om man trots allt även vill ha bilen med så tänk på att om cyklarna hänger bak på bilen kostar detta inget extra på färjan men om man har dem stående på taket så blir bilen högre än de ”normala normer” som gäller och då måste man betala extra för en ”hög bil”.

Man bör vara klar att ta med sin cykel ombord senast 30 minuter för färjan avgår.
Cykla till bilincheckningen och checka in på samma ställe som de som tar sin bil med sig.

Tryck på hjälp knappen på automaten så kommer personalut och hjälper dig att checka in. Därefter får du besked om vilken bana du ska ställa dig i tills du blir vinkad ombord.

Ombord på färjan blir man hänvisad plats för sin cykel. Här finns fäst anordningar så att cykeln står tryggt under överfarten. Det finns personal ombord som hjälper till. Bagaget man har på sin cykel skall vara kvar på cykeln under överfarten. Bildäcket är låst under hela överfarten så ingen obehörig kommer dit förrän färjan ankommer till hamnen. 

Vid ankomst till hamnen så vänta på tur och när personalen ger tecken är det ok att lämna färjan.

Sök och boka från vårt  
breda utbud av boende på Bornholm  

FRÅN 499 KR/PERSON    

Våra favoriter? Det finns många!

Bornholm har något för alla smaker. Äventyrare, gourmand, strandälskare, golfspelare, livsnjutare eller upptäckare - det finns garanterat något som passar för dig på Bornholm. Kontakta oss gärna för mer tips för en oförglömlig resa till Bornholm. Vi har paketerat resor till Bornholm i över 25 år - Vi kan vårt älskade Bornholm!

KOntakta oss

Hej!

Molslinjen tar över rutten Ystad – Rönne för resor från September. Reser du ut före 1:a Sep och hem efter 1:a Sep så behöver du boka olika rederier och då i 2 steg. Välj enkel utresa med Faergen och hemresa med Molslinien som tillval när du kommer till varukorgen. Ring oss på 0411-558720 eller maila till [email protected] om du behöver hjälp.