sommar på bornholm

Sommar på Bornholm

Bornholm förknippas med sol och bad. Sena kvällar med middag på en mysig uteservering. Och det är faktiskt bilden du oftast möter när du kommer dit. Bornholm kallas inte för inte – Solskensön. Skulle det ändå regna eller vara lite dåligt väder när du är där erbjuder ön massor av andra aktiviteter för din semester.

Bornholm har sin absoluta högsäsong på sommaren. Och det är inte konstigt, ön bjuder på vackra stränder runt om hela ön, cykelvägar genom böljande och klippiga landskap. Det finns cykelvägar för den som vill ta en utmanande cykeltur till den som bara vill njuta och ta det lugnt. 

Shopping, besök på restauranger, rökerier och festivaler hör sommaren till på Bornholm när pulsen är som högst på denna ö.

Utbudet av boende är stort under sommaren då alla hotell, Bed & Breakfast, Vandrarhem och pensionat håller öppet. Stugor finns det även gott om att boka under högsäsongen. 

Vill du ha förslag på boende och aktiviteter, kontakta oss så hjälper vi dig!

Sök och boka från vårt  
breda utbud av boende på Bornholm  

FRÅN 499 KR/PERSON    

Våra favoriter? Det finns många!

Bornholm har något för alla smaker. Äventyrare, gourmand, strandälskare, golfspelare, livsnjutare eller upptäckare - det finns garanterat något som passar för dig på Bornholm. Kontakta oss gärna för mer tips för en oförglömlig resa till Bornholm. Vi har paketerat resor till Bornholm i över 25 år - Vi kan vårt älskade Bornholm!

KOntakta oss

Hej!

Molslinjen tar över rutten Ystad – Rönne för resor från September. Reser du ut före 1:a Sep och hem efter 1:a Sep så behöver du boka olika rederier och då i 2 steg. Välj enkel utresa med Faergen och hemresa med Molslinien som tillval när du kommer till varukorgen. Ring oss på 0411-558720 eller maila till [email protected] om du behöver hjälp.