Sol och bad på Bornholm

Sol & bad semester

Prova en helg på Hotel Skovly inklusive färja i juli månad. 

från 1870 Kr / person

Bornholm är känt under namnet solskensön och det är inte för inte, för solen skiner oftast här på denna underbara ö!

Boende nära strand och badställen

Här har vi listat våra favoritställen när det gäller platser där man kan gå direkt från hotellet till stranden eller badstället. Här behöver man inte skämmas när man går från hotellet i morgonrock för att ta ett morgondopp. På dessa boenden kan man gå till en strand eller badställe på bara tre minuter. 

Siemsens Gård

Ta ett morgondopp från badbryggan precis nedanför hotellet. Vill man ha en stranddag behöver man bara gå tio minuter till en idyllisk strand, Hullehavn! 

Tines Gjestehuz

Från pensionatet går man över vägen och genom en smal gränd till den lilla viken. Gå hit med de andra gästerna och morgonbada, eller njut av havet hela dagen. 

Hotel Skovly

Vackert beläget i ett skogsområde med Blykobbeå flytande utanför rummen. 125 m från hotellet ligger en underbar sandstrand med klart vatten. 

Runt hela Bornholm finner du fantastiska stränder och klippor att dyka ifrån. Utforska Bornholm och dess stränder och du hittar garanterat en liten gömd pärla någonstans där du kan njuta av lugnet och kanske till och med få vara helt ensam för att ingen annan hittat dit just då.

Boende både nära havet och med pool?

Ibland åker man på semester med folk som aldrig kan få nog eller vill ha både och. Det räcker inte att ligga på stranden fyra, fem timmar under dagen. Vissa vill ha morgondopp, andra vill ha kvällsdopp. På dessa tre boende som vi har listat behöver man inte välja. Här kan du bada i hotellets pool hela dagen eller ligga vid stranden hela dagen. 

Griffen Spa Hotel

Hotellet är nyrenoverat med vackert och modernt spa och bastu i källaren. Vill man bada i havet finns en liten strand en minuts gång från hotellet. Stranden är granne till den trevliga småbåtshamnen Nørrekås.

Hotel Balka Søbad

Hotellets trädgård med pool är omgiven av vacker natur. Om du går två minuter från trädgården igenom tallskogen, kommer du snart till en av Bornholms mest populära och fina stränder, Balka Strand. 

Hotel Friheden

Detta är ett trevligt hotell med en fin inomhuspool att njuta av. Vill man bada i havet går man bara över vägen, och hittar snart till den trevliga sandstranden i Sandkaas. Det är en riktig liten pärla som är omgiven av klippor på båda sidor.

Våra favoriter? Det finns många!

Bornholm har något för alla smaker. Äventyrare, gourmand, strandälskare, golfspelare, livsnjutare eller upptäckare - det finns garanterat något som passar för dig på Bornholm. Kontakta oss gärna för mer tips för en oförglömlig resa till Bornholm. Vi har paketerat resor till Bornholm i över 25 år - Vi kan vårt älskade Bornholm!

KOntakta oss