skolresor till Bornholm

skolresor

TILL BORNHOLM

Bornholm - Det perfekta skolresemålet!

I Danmark finns en mycket stark lägerskoletradition, vilket innebär att i stort sett alla danska elever får åka på en längre skolresa minst en gång under sin skoltid. Den självklara destinationen för de allra flesta blir då Bornholm – ön som kanske utgör det mest perfekta skolresmålet. Anledningarna till detta är många. Man kan peka på de korta avstånden, de trygga och tillrättalagda cykelvägarna, den vackra och varierade naturen, rikedomen på fornminnen, talrikt förekommande museer, utställningar och andra studiebesöksobjekt, de många möjligheterna till äventyrsupplevelser och nöjen samt – inte minst – ändamålsenliga inkvarteringar med god service och facila priser.Därför är det inte så konstigt att ”Solskensön” varje år besöks av över 40.000 entusiastiska skolungdomar, som alla säkerligen bevarar ett ljust och vackert minne av sin vistelse, och som gärna återvänder för att än en gång få uppleva den alldeles speciella bornholmska atmosfären.

Kontakta oss för offert och förslag till er skolresa. [email protected] eller 0411-558720

Ni får:

Personlig service med individuell planering utifrån era egna önskemål. Handledning och hjälp i förberedelsearbetet.
Tips och idéer om färdvägar och sevärdheter samt förslag på tidsplanering.
Faktamaterial och kartor.

Vi erbjuder:

Förslag på olika paketresor eller fullständigt stöd för att själv improvisera och sätta samman ert paket. En trygg överfart med stora, moderna och sjösäkra färjor. Ett flertal olika inkvarteringsalternativ att välja mellan.

Vi kan ordna:

Cyklar för hela eller delar av vistelsen. Bussrundtur en eller ett par av dagarna på ön. En guide som gör resan oförglömlig. En oförglömlig utfärd till Christiansö. En häftig ”Action Tour” med spännande och annorlunda upplevelser.

Boka idag

Kika här på våra färdiga paket. Dessa går att anpassa efter just era önskemål för er skolresa.