Se och göra

SE & Göra

Guiden till dina bästa upplevelser på Bornholm

Våra egna toppaktiviteter och favoriter på Bornholm hittar du här!

Kultur

Många stora konstnärer och författare kommer från Bornholm. Bornholm kan även stoltsera med Danmarks enda keramikskola, en unik arkitektur och ett välrenommerat konstmuseum. Runt ön hittar man lokala konstnärer och deras ateljéer.

Mat

Bornholm har blivit känt runt om i världen för allt som har med mat och dryck att göra. Det betyder också att ön erbjuder en rad olika restauranger och matställen. Allt från Michelin-krogar till prisvärda familjerestauranger och små kiosker. 

Sol & Bad

Bornholm har flest solskenstimmar av alla regioner i Danmark, och vattnet i havet är alltid lite varmare. Se vilka stränder vi tycker bäst om, och vilka boenden som är bäst – oavsett om du vill bada i havet eller i en pool. 

Cykelsemester

Bornholm är en populär destination för en cykelsemester. Man kommer en bra bit runt ön med cykel, utan att det känns som hårt arbete. Läs om våra rekommendationer kring allt från cykelvägar till bra boende för cykelgäster.  

För barnfamiljen

Bornholm är ett paradis för barnfamiljer! Det finns trevliga boenden och en rad olika aktiviteter för både bra och dåligt väder. Vi kan rekommendera barnvänliga stränder och en massa restauranger där barnfamiljer kan trivas. 

Golf

På Bornholm har man möjlighet att nå fyra olika golfbanor bara efter 30 minuter i bilen. Banorna varierar i svårighetsgrad och omgivningar. Vi rekommenderar boenden till golfspelaren som vill bo nära golfbanorna, men också äta och sova bra.

Boka idag

Paketera själv eller välj något av våra färdiga paket till din vistelse på solskensön – Bornholm

Hej!

Molslinjen tar över rutten Ystad – Rönne för resor från September. Reser du ut före 1:a Sep och hem efter 1:a Sep så behöver du boka olika rederier och då i 2 steg. Välj enkel utresa med Faergen och hemresa med Molslinien som tillval när du kommer till varukorgen. Ring oss på 0411-558720 eller maila till [email protected] om du behöver hjälp.