Se och göra

SE & Göra

Guiden till dina bästa upplevelser på Bornholm

Våra egna topp aktiviteter och favoriter på Bornholm hittar du här!

Kultur

Stora konstnärer och författare har en tradition för att komma från Bornholm. Nu mera har Bornholm Danmarks enda keramikskola, unik arkitektur och ett välrennomerat konstmuseum. Runt ön hittar man lokala konstnärer och deras ataljeer.

Mat

Bornholm har blivit känt i runt om i världen för allt som har med mat och dryck att göra. Det betyder också att ön erbjuder en rad olika restauranger och matställen. Allt från michellin till prisvärda familjerestauranger och små kiosker. 

Sol & Bad

Bornholm har flest solskenstimmar av alla regioner i Danmark, och vattnet i havet är alltid lite varmare. Se vilka stränder vi tycker bäst om, och vilka boende som är bäst – Oavsett om man vill bada i havet eller i en pool. 

Cykelsemester

Bornholm är en populär destination för cykelsemester. Man når långt runt på ön med cykel, utan det känns som hårt arbete. Läs om våra rekommendationer kring alt från cykelvägar till bra boende för cykelgäster.  

För barnfamiljen

Bornholm är ett paradis för barnfamiljer! Det finns trevliga boende och en rad olika aktiviteter för både bra och dåligt väder. Vi rekomenderar barnvänliga stränder och en massa restauranger där barnfamiljer kan trivas. 

Golf

På Bornholm har man möjlighet att nå fyra olika golfbanor på 30 minuter i bil. Banorna varierar i svårhetsgrad och omgivningar. Vi rekommenderar våra boende till golfspelaren, som vill bo nära golfbanorna, men också äta och bo bra.

Boka idag

Paketera själv eller välj något av våra färdiga paket till din vistelse på solskensön – Bornholm

Hej!

Molslinjen tar över rutten Ystad – Rönne för resor från September. Reser du ut före 1:a Sep och hem efter 1:a Sep så behöver du boka olika rederier och då i 2 steg. Välj enkel utresa med Faergen och hemresa med Molslinien som tillval när du kommer till varukorgen. Ring oss på 0411-558720 eller maila till [email protected] om du behöver hjälp.