På tu man hand till Bornholm

På tumanhand

Att unna sig en weekend eller en vecka på Bornholm bort från all stress och alla måsten är väl förunnat alla, vill du göra det med bara din käraste finns det många alternativ på Bornholm för paren som vill resa på tumanhand.

Green solution House med sin närhet till havet är ett fantastiskt hotell med gourmetmat i sin restaurang som passar för de vuxna. Gillar man mat och lyx ska man boka bord på Kadeau som har en stjärna i Guide Michelin. 

På Bornholm finns även ett brett utbud av stugor om man verkligen vill vara för sig själv så går det att hitta små pärlor långt ifrån alla andra.

Nere vid Bodarna finner ni shopping med kända varumärken. Här ligger även en liten restaurang värd att besöka. 

Utforska Rönne och dess mysiga små cafeér. Åk till microbryggeriet Micheler som öppnat sin filial på Bornholm. Frossa i skaldjur på någon fiskekrog. Möjligheterna är oändliga på denna fantastiska ö – Bornholm

FRÅN 499 KR/PERSON    

Sök och boka från vårt  
breda utbud av boende på Bornholm  

Vill ni ha personliga tips och har frågor om stort eller smått – ja då kan ni även ringa oss på 0411 – 55 87 20

Våra favoriter? Det finns många!

Bornholm har något för alla smaker. Äventyrare, gourmand, strandälskare, golfspelare, livsnjutare eller upptäckare - det finns garanterat något som passar för dig på Bornholm. Kontakta oss gärna för mer tips för en oförglömlig resa till Bornholm. Vi har paketerat resor till Bornholm i över 25 år - Vi kan vårt älskade Bornholm!

KOntakta oss

Hej!

Molslinjen tar över rutten Ystad – Rönne för resor från September. Reser du ut före 1:a Sep och hem efter 1:a Sep så behöver du boka olika rederier och då i 2 steg. Välj enkel utresa med Faergen och hemresa med Molslinien som tillval när du kommer till varukorgen. Ring oss på 0411-558720 eller maila till [email protected] om du behöver hjälp.