Outdoor Bornholm

Outdoor

Aktiviteter och upplevelser på Bornholm för den som söker en aktiv semester.

Söker du utmaningar på Bornholm? Då ska du läsa vidare här. Hittar du inte det du söker, ring oss så hjälper vi dig att boka!

Paddleboard

Upplev Bornholm från en paddleboard längs kusten. Nybörjare? Då kan du boka till instruktör. Det krävs lite övning och mycket balans för denna aktivitet, det är inte så enkelt som det ser ut att stå på dessa brädor i vattnet.

Klättring

Prova på klättring på Bornholms Outdoorcenter. I alla tre kategorier erbjuder kurser för både nybörjare och mer erfarna klättrare. Så oavsett om du letar efter en avancerad kurs i klättring eller helt enkelt intresserad av att veta vad det handlar om – vi har en kurs som passar dig!

Kajak

Introduktionskurs, nybörjarkurs eller rullkurs. Det finns olika program att välja från om du vill boka en speciell typ av kajakaktivitet. Eller boka din kajak för en timme eller två och gör din egen kombination för din utflykt.

GUiden

Till dina bästa upplevelser på Bornholm

Hej!

Molslinjen tar över rutten Ystad – Rönne för resor från September. Reser du ut före 1:a Sep och hem efter 1:a Sep så behöver du boka olika rederier och då i 2 steg. Välj enkel utresa med Faergen och hemresa med Molslinien som tillval när du kommer till varukorgen. Ring oss på 0411-558720 eller maila till [email protected] om du behöver hjälp.