hotell och boende bornholm

BORNHOLM

I våra paket ingår alltid boende och färja. Sök och boka från vårt utbud på Bornholm

från 1290 Kr / person

Med boende och färja

eam Bornholm har 30 års erfarenhet av paketresor till Bornholm. Vi känner till öns alla hotell och boende och kan ge er de bästa tipsen inför er semesterresa! 

Vi erbjuder alltifrån större familjehotell med ett stort utbud av aktiviteter, till mindre hotell inrymda i gamla korsvirkesgårdar där allting andas historia. 

Bokar du färja och hotell eller boende på samma gång blir priset alltid bättre, och då ingår resegarantin för paketresor.

Sök och boka från vårt  
breda utbud av boende på Bornholm  

FRÅN 499 KR/PERSON    

STUGOR

Med nästan 500 stugor från norr till söder hittar du garanterat din favorit och vi tipsar dig gärna. En stuga passar dig som trivs med lite mer yta att röra dig på.

Det finns alltifrån större, lyxiga semesterhus till lite mindre stugor. Utrustningen kan skilja sig åt mellan de olika stugorna. Lakan, handdukar och städning kan oftast köpas till separat. Hitta just den stuga som uppfyller era semesterdrömmar!

från 740 Kr / person

GLÖM INTE BOKA TILL FÄRJA

LÄGENHETS
HOTELL

På Bornholm finns det mängder av lägenhetshotell att välja mellan, om du vill ha möjlighet att bo med självhushåll under sin semester. Slutstädning och el ingår oftast i priset. Sänglinne och handdukar medtages eller ”köps” till.

Precis som med alla våra andra boenden får du bästa pris om du gör en bokning som ett paket med färjebiljetter inkluderade. 

från 815 Kr / person

GLÖM INTE BOKA TILL FÄRJA

VANDRARHEM

Bornholm har en lång historia av vandrarhem – från tiden då det var vanligt att vandra runt ön! Idag väljer många att cykla eller ta sig runt på modernare vis, vandrarhem är fortfarande ett populärt och prisvärt sätt att bo på Bornholm. Det finns ett stort utbud av vandrarhem. Bara ett fåtal vandrarhem på Bornholm har öppet under vintern. Vi hjälper dig gärna att välja rätt vandrarhem för dig! Ring eller maila oss så hjälper vi dig!

från 415 Kr / person

GLÖM INTE BOKA TILL färja

Våra favoriter? Det finns många!

Bornholm har något för alla smaker. Äventyrare, gourmand, strandälskare, golfspelare, livsnjutare eller upptäckare - det finns garanterat något som passar för dig på Bornholm. Kontakta oss gärna för mer tips för en oförglömlig resa till Bornholm. Vi har paketerat resor till Bornholm i över 25 år - Vi kan vårt älskade Bornholm!

KOntakta oss