Hotell och boende i Sandvig

42DO9KK67Z

Hotell och Pensionat i Sandvig

När du bor på hotell i Sandvig är du i gränslandet mellan de Sandvig – Allinge – vid Madsebakke – finns Bornholms största hällristningsfält. Nedanför, alldeles vid havet, har man valt att placera skolan, som därmed har fått ett både vackert och unikt läge. Vid hamnen i Sandvig ligger den gamla rådstugan, vilken en gång var säte för tinget samt tjänstgjorde som vakt- och arresthus. Nu används den till olika konstutställningar under sommaren.

Vill ni ha personliga tips och undrar från vilket rum havsutsikten är bäst – ja då kan ni även ringa oss på 0411 – 55 87 20.

 

Tines Gjestehuz

Tines Gjestehuz ligger mitt emellan Allinge och Sandvig och består av två byggnader.  Huvudbyggnaden byggdes 1898 och annexet på 70-talet.

Strandhotellet

Som en påminnelse från förra seklet ligger det pampiga Strandhotellet vid den lilla hamnen med bedårande utsikt över havet.

Hotel Sandvig

Sandvig är ett litet fiskeläge på norra delen av ön. Här finns ett genuint gammalt badhotell som nyligen på ett varsamt sätt har renoverats.

Hotel Pepita

I en typisk Bornholmsk korsvirkesgård från 1600-talet där de gamla stallbyggnaderna ersatts med nya längor för rum.

Nordlandet

Byggnaden verkar nästan mer höra hemma i Toscana, men ligger på vägen mellan Sandvig och Allinge på den norra delen av ön.

Hotel Sandvig Havn

Ett pittoreskt hotell med enkel och varierande rums standard. Beläget ett stenkast från den lilla charmiga hamnen i Sandvig.

Pension Langebjerg

I en byggnad med touch av en gammal järnvägsbyggnad, finns Pension Langebjerg. Ett trivsamt pensionat med nyrenoverade fräscha och trivsamma rum.

Pension Holmegård

Mitt i centrala Sandvig finns i denna kringbyggda, gamla och pittoreska korsvirkesgård ett charmigt pensionat.Enkla men personligt inredda rum.