Hotell i Snogebæk och Balka

hav

Hotell och Pensionat i Snogebæk och Balka

Nordost om Dueodde ligger ett litet spännande fiskeläge, Snogebæk. Det är en liten idyll med pittoreska fiskarstugor, trevliga restauranger och en ovanlig öhamn med broförbindelse mot land. De gamla fiskarna träffas stadigt vid hamnen och finner trevnad på ”ljugarebänken”. Miljön är bevarad genom generationer, och befolkningens anknytning till havet och fiskeriet är uppenbar. Men även om äldre tider framstår som levande i Snogebæk, är samhället i stadig utveckling. Mitt i fiskelägets avslappnade atmosfär blomstrar exempelvis ett rikt handels- och konsthantverkarliv.

Balka Strand – bad- och semesterparadiset mellan Nexö och Snogebæk. Nedan ser ni hotell i Snogebæk – Balka Strand

Vill ni ha personliga tips och undrar från vilket rum havsutsikten är bäst – ja då kan ni även ringa oss på 0411 – 55 87 20.

 

Strandhotel Balka Søbad

Ett bra beläget badhotell i natursköna omgivningar med tallskog, direkt vid Bornholms vackraste sandstrand.

Hotel Balka Strand

Vid den härliga Balkabukten ligger detta familjevänliga och handikappvänliga hotell. Nära till fantastiska stränder. Här finns massor av aktiviteter för hela familjen.

Snogebaek Hotellpension

Gemytlig hotelpension där man kombinerar pensionatets speciella atomsfär med modern och tidsenlig miljö.

 

Hej!

Molslinjen tar över rutten Ystad – Rönne för resor från September. Reser du ut före 1:a Sep och hem efter 1:a Sep så behöver du boka olika rederier och då i 2 steg. Välj enkel utresa med Faergen och hemresa med Molslinien som tillval när du kommer till varukorgen. Ring oss på 0411-558720 eller maila till [email protected] om du behöver hjälp.