Hotell i Hasle

 

Hotell i Hasle

Hasle är en stad på Bornholms västkust, 1,2 mil norr om Rönne. Hasle har troligen fått sitt namn genom de hassellundar, som fanns i området i forna tider. Staden är mycket gammal. Redan 1149 kallades omgivningen ”Hasle Herred” och driftiga skeppare och köpmän förstod tidigt att ”dra” inlandsborna till sig för att bedriva handel. Hasle var berömt för sina utmärkta morötter och goda potatis samt - inte minst - för sitt ”eldande brännvin”.

Hotel Herold

Tolv km från Rönne och beläget bara ett stenkast från Hasle hamn, ligger detta hotell. Ett charmigt familjehotell med matsal, bar, samlingsrum och altaner ner mot havet, där man kan njuta av underbara solnedgångar.
Trivsamma rum varav en del med havsutsikt.

Hotellet ligger mycket nära Hasle hamn där traditionella fiskebåtar samsas om platsen med fritidsbåtar.
Ett lite gammaldags men mycket charmigt hotell med fräscha rum som alla har dusch/wc och många också fantastisk havsutsikt.

Hamnen har de senaste åren genomgått stora renoveringar och idag finns här badmöjligheter i hamnbassänger som har trampoliner och även sauna och omklädningsrum.

Boka Hotel Herold

Vill ni ha personliga tips och undrar från vilket rum havsutsikten är bäst – ja då kan ni även ringa oss på 0411 – 55 87 20.