golf på bornholm

Golfsemester

Paketera själv boende och färja till din vistelse på solskensön – Bornholm. Lägg till din önskade greenfee i varukorgen efteråt

från 1290 Kr / person

Letar du efter en golfweekend eller golfresa till Bornholm? Då har du kommit rätt!

Bornholms fyra golfbanor

En ö, tre golfklubbar, fyra golfbanor och ett fantastiskt varierande landskap. Utmaningar för spelare på alla nivåer. Boka din greenfee direkt här på hemsidan. 

Bornholms Golfklubb

De 18 hålen är anlagda som en parkbana i ett naturskönt, delvis fridlyst område med många fruktträd, vilda orkidéer, ginst och ett rikt djur- och fågelliv.

Nexø Golfklubb

Banan ligger nära havet och är – med sina breda fairways – speciellt lämplig för nybörjare och spelare med lite högre handicap.


Rø Golfklubb

Två 18-håls slingor. Den gamla bjuder på klippor, små sjöar, skog och vattendrag. Den nya går genom skog och öppna landskap och sträcker sig ner mot havet. 

Vill du äta gott när du är på golfresa, då har Bornholm ännu en anledning att bli din nästa golfdestination.

Utöver ett varierat utbud av golfbanor och terräng erbjuder ön en rad trevliga restauranger som har dragit åt sig internationellt intresse. Vare sig ni vill äta som Michelin, lokalt eller något mitt i mellan, vet vi var ni ska gå. 

Här älskar våra golfgäster att bo!

Det är viktigt med ett bra boende när man är iväg för att spela golf. Ät gott på kvällen och få en god natts sömn. Dessa tre ställen har både och. Samtidigt ligger de bara tio minuter från någon av de tre golfbanorna på Bornholm. 

Hotel Balka Søbad

Trevligt hotell och lugna omgivningar mitt i skogen och nära strand. Pool på området, och bara 10 minuters körning till Nexø Golfklubb.

Griffen Spa Hotel

Nyrenoverat hotell med designmöbler, utsikt över havet från restaurangen och nytt SPA i källaren. 10 minuters körning från Bornholms golfbana utanför Rønne.

Hotel Friheden

Havsutsikt, pool och bastu att koppla av i och en nyrenoverad restaurang. Fantastisk personlig service från hotellets ägare, och på bara 15 minuter tar du dig till Rø Golfklub.

Våra favoriter? Det finns många!

Bornholm har något för alla smaker. Äventyrare, gourmand, strandälskare, golfspelare, livsnjutare eller upptäckare - det finns garanterat något som passar för dig på Bornholm. Kontakta oss gärna för mer tips för en oförglömlig resa till Bornholm. Vi har paketerat resor till Bornholm i över 25 år - Vi kan vårt älskade Bornholm!

KOntakta oss