Golf Bornholm

E3F81C70F4

Letar du efter en golfweekend eller golfresa till Bornholm?

Då har du kommit rätt!

Golf är ett spel som engagerar allt fler och även här har Bornholm sin givna position. Var du än bor är det inte längre bort än 20 minuter i bil till någon av banorna. Vi erbjuder tre olika anläggningar av varierad karaktär, Bornholms Golf Klubb, Rö golfbanor (2 olika 18-håls slingor och Dueodde golfbana. Alla golfbanorna har platsbeställning, så att man i lugn och ro kan planera in övriga aktiviteter på Bornholm. Vi hjälper naturligtvis till med bokning av utslagstider och erbjuder greenfees till förmånliga priser. Klubbarna på Bornholm kräver inte officiell handicap, utan även spelare med klubbhandicap är välkomna.

Har du redan bokat boende på Bornholm? Då kan du enkelt boka dina greenfee tider under respektive golfbana här nedanför.

Boka ditt golfpaket här

Bornholms Golf Klub, Rönne

Strax söder om Rönne ligger Bornholms Golf Klubb med sin ståtliga, parkbetonade bana, som så skickligt är inpassad i de naturliga omgivningarna. Den ligger väl skyddad och spelet påverkas därför inte i någon högre grad av vinden.[divider]

Nordbornholms Golf Klub

De mycket tilltalande och särpräglade Rö Golfbaner på Nordbornholm består av två 18-håls banor, Old Course och New Course. Båda banorna ligger ovanligt vackert som en skön oas mitt i det omväxlande ljunghedslandskapet.

 

Nexö Golf Klub, Dueodde

På Sydbornholm ligger denna golfbana tät intill en av Danmarks vackraste badstränder och är omgiven av en yppig grönska. Förhållandena här är de sedvanliga för anläggningar belägna nära havet och banan är – med sina breda fairways – speciellt lämplig för nybörjare och spelare med lite högre handicap.

BOKA GREENFEE HÄR

Hej!

Molslinjen tar över rutten Ystad – Rönne för resor från September. Reser du ut före 1:a Sep och hem efter 1:a Sep så behöver du boka olika rederier och då i 2 steg. Välj enkel utresa med Faergen och hemresa med Molslinien som tillval när du kommer till varukorgen. Ring oss på 0411-558720 eller maila till [email protected] om du behöver hjälp.