cykling på bornholm

BORNHOLM

Upplev solskensön – cykla på Bornholm!

I våra paket ingår alltid boende och färja.

 Bornholm har ett fantastiskt nätverk av trafiksäker cykelväg. Cykelvägarna på Bornholm passar gammal som ung, och det är lika vanligt att familjer cyklar som par eller större sällskap – eller tävlingsmotionärer. På Bornholms cykelbanor ryms alla.

från 890 Kr / person

Med boende och färja

De bornholmska myndigheterna har satsat hårt på att göra sin ö cykelvänlig och de har lyckats över all förväntan. Många nöjda resenärer återkommer år efter år för att cykla på cykelleder som kantas av underbar natur.

Idag kan Bornholm erbjuda totalt 270 km cykelstråk – vilket är imponerande – med tanke på att ön totalt mäter cirka 30 x 40 kilometer. Team Bornholm hjälper dig gärna att planera cykelturer som passar dig och ditt ressällskap – och att boka boende längs vägen.

Bokar du färja och hotell eller boende på samma gång blir priset alltid bättre, och då ingår resegarantin för paketresor.

Sök och kombinera själv från vårt  
breda utbud av boende på Bornholm  

FRÅN 890 KR/PERSON    

Bornholm - ett paradis för cyklister!

De främsta cykelvägarna går längs cykelbanor som följer de allmänna vägarna, skogsstigar, banvallar från den numera nedlagda järnvägen samt (i undantagsfall) mindre, mycket glest trafikerade vägar. Man kan praktiskt taget cykla runt ön utan att använda de stora trafiklederna. Därmed undviks alltför hård konkurrens med och oron för annan trafik.Trots att Bornholm inte är så stort kan det bjuda på så mycket; från cykelstigar genom lummig grönska till småvägar längs med Östersjöns stränder. Terrängen är väldigt skiftande. I norr finns det en rad bastanta backar och obändiga klippor - så en cykeltur där kan kräva lite mer. I söder ligger slätten och sammetsmjuka sandstränder. För fler tips och ideér kring vad du kan göra på Bornholm, ring oss på 0411- 55 87 20 eller skicka ett mail till oss [email protected] Vi kan Bornholm och har något att erbjuda till alla!

KOntakta oss

Hej!

Molslinjen tar över rutten Ystad – Rönne för resor från September. Reser du ut före 1:a Sep och hem efter 1:a Sep så behöver du boka olika rederier och då i 2 steg. Välj enkel utresa med Faergen och hemresa med Molslinien som tillval när du kommer till varukorgen. Ring oss på 0411-558720 eller maila till [email protected] om du behöver hjälp.