Cykelpaket runt Bornholm

cykelsemester

Prova vårt cykelpaket med boende och färja. 

från 1290 Kr / person

Elcykel, citybike eller tandemcykel? Eller du kanske letar efter en cykelkärra att hyra? Du kan boka allt här.

Boka här, så står dina cyklar redo i Rønne. 

Cykelpaket till Bornholm

Vi erbjuder flera cykelpaket som är klara att boka. Ni kan välja vilka boenden ni vill bo på och lägga till färja till/från Bornholm. Ni kan hyra cykel (allt från citybike till elcykel) och ni kan även köpa till bagagetransport, så att ert bagage körs mellan era olika boenden och ni slipper ta med det på cykeln. 

Cykelpaket 6 nätter

Paketet som sträcker sig över hela Bornholm. Här får du upptäcka alla städer och olika miljöer under en 7 dagars cykeltur på Bornholm.

Cykelpaket norra

För dig som vill ha lite mindre tid att cykla och mer tid att slappna av har vi 3-dagarspaketet som tar dig runt den norra delen av Bornholm.

Cykelpaket södra

För dig som vill ha lite mindre tid att cykla och mer tid att slappna av har vi 3-dagarspaketet som tar dig runt på de södra delarna av Bornholm.

Man brukar skämtsamt säga: Välkommen till Bornholm – ett paradis på två hjul.

Det finns 235 km anlagd cykelväg på Bornholm. Det finns regionala cykelturer som är numrerade från nummer 21-26. Plus att det finns en nationell cykeltur markerad med nummer 10 och 9. Så här finns turer för alla smaker och typer av cyklister. Läs mer om de olika turerna.

Våra gästers favoriter när de cyklar på Bornholm

Vill man inte boka paket kan man plocka samman sitt eget boende och transportpaket. Då kan vi rekommendera dessa boenden, som är lämpliga att bo på om man är på cykelsemester. Nivån på boendena är hög, dom har alla bra lägen, men de är utvalda för att de antingen har bra cykelparkering, bra läge nära cykelvägen eller något annat. 

Hotel Skovly

Stället vi rekomenderar att börja sin cykelsemester. Endast en timme från Rönne på cykel. Ligger vackert i skogen på väg mot Hasle.

Hotel Klippen

Detta är ett trivsamt ställe som har en bedårande utsikt och en väldigt personlig atmosfär. Fräscha rum med terrass och havsutsikt.

Hotel Balka Søbad

Ett bra beläget badhotell i natursköna omgivningar. Omgärdat av tallskog, direkt vid Bornholms vackraste sandstrand. 

Våra favoriter? Det finns många!

Bornholm har något för alla smaker. Äventyrare, gourmand, strandälskare, golfspelare, livsnjutare eller upptäckare - det finns garanterat något som passar för dig på Bornholm. Kontakta oss gärna för mer tips för en oförglömlig resa till Bornholm. Vi har paketerat resor till Bornholm i över 25 år - Vi kan vårt älskade Bornholm!