barnsemester bornholm

Barnfamiljer

I våra paket ingår alltid boende och färja. Sök och boka från vårt utbud på Bornholm

från 1290 Kr / person

Bornholms bästa sommarland för barn och vuxna.

Brændegårdshaven erbjuder vattenland, djurpark, små karuseller och trevliga lekplatser. Alltså allt för en barnfamilj med barn i alla åldrar. Köp ditt inträde online här. 

Här älskar våra gäster med barn att bo!

Dessa boenden är framtagna med barnens behov i åtanke. Det är barnvänliga rum eller lägenheter. Gott om utrymme, vilket kan vara skönt när man har barnen med. Dessa olika boenden har också trevliga aktivitetsområden på plats, där barn kan leka både själv och med andra. 

Gudhjem Feriepark

Semesterlägenheter belägna i den södra utfarten av Gudhjem. Stor inbjudande pool (uppvärmd under högsäsongen) och massor av andra aktiviteter som passar både stor och liten. Trivsamt boende och nära det populära Bornholms Middelaldercenter.

Æblehaven

Ferieparken består av en- och tvåplanslägenheter med bra standard. Här finns aktiviteter för hela familjen. På området finns swimmingpool (uppvärmd under högsäsong), bastu, tennisbanor samt bordtennis. Barnen har en egen lekplats och plaskbassäng. 

Svaneke Vandrehem

Mycket fräscht familjevänligt vandrarhem med bra standard i Svaneke, nästan ända nere vid vattnet och Hullehavns badstrand. Utomhus i den kringbyggda gården finns lekplatser, beachvolley och basketboll.

Det är inte alltid lätt att veta vad man skall göra på en semester när man är en barnfamilj. Våra boenden är barnvänliga, men kanske man vill ut och se något annat också.

Vi har samlat alla våra tips till Bornholm för barnfamiljer. De bästa stränderna, bästa restaurangerna, bästa upplevelserna, och lite tips på vad man kan göra på regniga dagar.

Letar ni efter en specifik boendetyp till er familj under semestern?

Vi erbjuder alle boendetyper som finns för ditt besök till Bornholm. Vi har så klart våra favoriter, som alltid levererar det bästa priset och servicen till våra gäster. 

Stugor

Vi hyr ut över 300 stugor på Bornholm! Vi täcker hela ön runt från norr till söder. Ni kan välja mellan hus som har nära havet, bubbelpool inomhus, med en stor trädgård eller hus som tillåter att du tar med din hund. 

Vandrarhem

Våra vandrarhem ligger runt hela Bornholm. Vi har samarbetat med de som vi vet ger den bästa servicen, de trevligaste rummen och det bästa läget. De flesta vandrarhem är bra för barnfamiljer.

Semesterlägenheter

Vill man ha eget boende och inte vara beroende av en restaurang på hotellet? Men en stuga är för dyrt eller för stort? Då rekommenderar vi semesterlägenheter, där barnen även kan leka på lekplatserna.

Upplev rovfågelshow för hela familjen på Bornholm

Här kan du och din familj spendera några sköna timmar omgivna av vacker natur och fantastiska upplevelser med örnar, gripar, ugglor m.m. En upplevelse du sent kommer att glömma!

Våra favoriter? Det finns många!

Bornholm har något för alla smaker. Äventyrare, gourmand, strandälskare, golfspelare, livsnjutare eller upptäckare - det finns garanterat något som passar för dig på Bornholm. Kontakta oss gärna för mer tips för en oförglömlig resa till Bornholm. Vi har paketerat resor till Bornholm i över 25 år - Vi kan vårt älskade Bornholm!

KOntakta oss