Sol och bad på Bornholm

Sol & bad semester

Prova en helg på Hotel Skovly inklusive färja i juli månad. 

från 1870 Kr / person

Bornholm är känt under namnet solskensön och det är inte för inte, för solen skiner oftast här på denna underbara ö!

Våra favoritställen när det gäller ställen, var man kan gå direkt från hotellet till stranden i badtofflor.

Siemsens Gård

Ta ett morgondopp från badbryggan precis nedanför hotellet. Vill man ha en stranddag behöver man bara gå tio minuter till idyllisk strand, Hullehavn! 

Tines Gjestehuz

Från pensionatet går man över vägen och genom en small ränna till den lilla vik. Gå hit med dom andra gäster och morgonbad, eller njut av det under dagen. 

Hotel Skovly

Vackert läge i skogsområde med Blykobbeå flyttande utanför rummen. 125 m från hotellet ligger en underbar sandstrand med klart vatten. 

Runt hela Bornholm finner du fantastiska stränder och klippor att dyka ifrån. Utforska Bornholm och dess stränder och du hittar garanterat en liten gömd pärla någonstans där du kan njuta av lugnet och kanske till och med få vara helt ensam för ingen annan hittat dit just då.

Vill man både ha pool och strand, så rekomenderar vi dessa. Dom har både nära strand, och pool på hotellet

Griffen Spa Hotel

Hotellet är nyrenoverat med vackert och modernt spa och bastu i källaren. Vill man bada i havet finns en liten strand et minuts gång från hotellet. Stranden är granne till den trevliga småbåtshamnen Nørrekås.

Hotel Balka Søbad

Hotellets trädgård med pool är omgiven av vacker natur. Två minuter från trädgården igenom tallskogen, sen kommer man till en av Bornholms mest populära och fina stränder, Balka Strand. 

Hotel Friheden

Trevligt hotell med fin inomhus pool. Vill man bada i havet går man över vägen, och hittar den trevliga sandstrand i Sandkaas. En liten pärla som är omgiven av klippor på båda sidor.

Våra favoriter? Det finns många!

Bornholm har något för alla smaker. Äventyrare, gourmand, strandälskare, golfspelare, livsnjutare eller upptäckare - det finns garanterat något som passar för dig på Bornholm. Kontakta oss gärna för mer tips för en oförglömlig resa till Bornholm. Vi har paketerat resor till Bornholm i över 25 år - Vi kan vårt älskade Bornholm!

KOntakta oss

  • Hamnplan 1 YSTAD
  • info@teambornholm.se
  • +46 411 558720