Toppmenyn

Hotell boka boende hotell på Bornholm

SONY DSC

 Hotell och pensionat på Bornholm

Team Bornholm har 30 års erfarenhet av paketresor till Bornholm. Vi känner till öns alla hotell och boende och kan ge er de bästa tipsen inför er semesterresa! Vi erbjuder alltifrån större familjehotell med ett stort utbud av aktiviteter, till mindre hotell inrymda i gamla korsvirkesgårdar där allting andas historia. Bokar du färja och hotell eller boende på samma gång blir priset alltid bättre, och då ingår resegarantin för paketresor.

Vill ni ha personliga tips och undrar från vilket rum havsutsikten är bäst – ja då kan ni även ringa oss på 0411 – 55 87 20.

Din trygghet när du bokar med Team Bornholm:

30 års erfarenhet från Bornholm

Paketresegaranti ingår vid bokning av färja och boende

Inga bokningsavgifter

Säker e-handel

 Boka hotell/pensionat

W0CR1F0URM

Byskriver

_J1J7441

Stugor på Bornholm

Med premiär sommaren 2015 erbjuder vi på Team Bornholm nu även stugor att hyra! Med nästan 500 stugor från norr till söder hittar du garanterat din favorit och vi tipsar dig gärna. En stuga passar dig som trivs med lite mer yta att röra dig på.

Det finns alltifrån större, lyxiga semesterhus till lite mindre stugor. Utrustningen kan skilja sig åt mellan de olika stugorna. Lakan, handdukar och städning kan oftast köpas till separat. Hitta just den stuga som uppfyller era semesterdrömmar!


Boka stugor

Lägenhetshotell på Bornholm

På Bornholm finns det mängder av lägenhetshotell att välja mellan, om du vill ha möjlighet att bo med självhushåll under sin semester. Slutstädning och el ingår i priset (där ej annat anges). Sänglinne och handdukar medtages eller ”köps” till.

Precis som med alla våra andra boenden får du bästa pris om du gör en bokning som ett paket med färjebiljetter inkluderade. Vi kan dessutom ge dig bästa råd och tips om just det lägenhetshotell som passar bäst för dina behov.  

Boka lägenhet

Vandrarhem på Bornholm

Bornholm har en lång historia av vandrarhem - från tiden då det var vanligt att vandra runt ön! Idag väljer många att cykla eller ta sig runt på modernare vis, men vandrarhem är fortfarande ett populärt och prisvärt sätt att bo på Bornholm.

Det finns ett stort utbud av vandrarhem som har sin toppbeläggning under sommaren. Bara ett fåtal vandrarhem på Bornholm har öppet under vintern. Vi hjälper dig gärna att välja rätt vandrarhem för dig!

Boka vandrarhem