Toppmenyn

Gruppresor

  • Destination Bornholm

  • Destination Bornholm

Gruppresor och konferenser till Bornholm

Vi kan erbjuda dig ett Bornholm med vackra landskap som rymmer lite av alla Europas naturformer. Ingen annan plats i vår världsdel har ett så koncentrerat utbud av upplevelsemöjligheter på en så liten area som Bornholm.

Många företag har upptäckt öns möjligheter för gruppresor, kurser och konferenser. Team Bornholm kan hjälpa Er med hela arrangemanget. Transfers, färjeöverfarter, måltider ombord, hotellreservationer, måltider på plats, samt det vi tycker är det allra viktigaste - spännande kringarrangemang. För oss är ingenting omöjligt och vi har lång erfarenhet kring gruppresor och företegsevenemang på Bornholm!

Det finns ett stort urval och vi är ständigt öppna för nya idéer, allt för att stimulera kreativiteten under arbetspassen genom en meningsfull och intressant fritid.

 

Berätta för oss hur ni vill ha det!

Team Bornholms motto är en snabb offertservice, där vi gör ett programförslag helt efter Era behov och dessutom ger förslag på programpunkter och agenda. Vi hjälper er att göra er gruppresa innehållsrik och minnesvärd!

 

Ring eller maila oss redan idag. 0411 - 55 87 20 eller info@teambornholm.se

 

 

450x450_mølle_og_purløg

Om Bornholm – Solskensön

Drygt en timme från den svenska kusten är klimatet bättre och maten godare. Solen lyser mer och ön erbjuder härliga bad, kritvit sand, altstänkta klippor, konst och kultur, ”tropiska” trädgårdar, antikviteter, museer, golf samt en mängd andra aktivitets- och rekreationsmöjligheter.

Skogar, sjöar, ängar och faktiskt ett av Danmarks högsta berg - Rytterknaegten. Längs gatorna i fiskelägena kommer man nära klippformationerna, vinrankorna, stockrosorna och mullbärsträden. Allt sammantaget har gett Bornholm många vackra tillnamn under tidens gång; Solskensön, Näktergalarnas och de vilda körsbärens ö eller det mest vanliga; Östersjöns Pärla.

 

Upplev Bornholm!

Platsen där upplevelser, kultur, charm och danskt gemyt förenas. Att komma till den lilla danska ön Bornholm mitt ute i den blå Östersjön ger goda möjligheter att på en area av 3x4 mil får uppleva ett Norden i miniatyr.

Att ön är en god representant för den nordiska naturen beror på den branta dramatiska klippkusten avbruten av långa, mjuka sandstränder som gränsar till storslagna klitter och vackra ljunghedar.nnHär finns slätter med fruktbara åkrar och välskötta bondgårdar.

 

Transport

I dag öppnas famnen på vid gavel för svenskar och alla andra nationers besökare. Och det är lätt att komma till Bornholm. Två konventionella båtar och en katamaran trafikerar dagligen ön mellan Ystad och Rönne sju gånger per dygn i vardera riktningen under högsäsongen.

Överfarten tar 2½ timme med vanlig båt, 80 minuter med katamaran. Man hinner lätt med att köra runt ön. Kustlinjen är elva mil och under färden träffar man på de flesta av öns små mysiga städer. Många med rökerier där lunchen kan bestå av en nyrökt sill med de tillbehör man själv bestämmer.