golf på bornholm

Golf på Bornholm

Paketera själv boende och greenfee till din vistelse på solskensön - Bornholm

Letar du efter en golfweekend eller golfresa till Bornholm? Då har du kommit rätt!

Golf är ett spel som engagerar allt fler och även här har Bornholm sin givna position. Var du än bor är det inte längre bort än 20 minuter i bil till någon av banorna. Vi erbjuder tre olika anläggningar av varierad karaktär, Bornholms Golf Klubb, Rö golfbanor (2 olika 18-håls slingor och Dueodde golfbana. Alla golfbanorna har platsbeställning, så att man i lugn och ro kan planera in övriga aktiviteter på Bornholm. Vi hjälper naturligtvis till med bokning av utslagstider och erbjuder greenfees till förmånliga priser. Klubbarna på Bornholm kräver inte officiell handicap, utan även spelare med klubbhandicap är välkomna.

Har du redan bokat boende på Bornholm? Då kan du enkelt boka dina greenfee tider under respektive golfbana här nedanför.

Bornholms Golfklubb

Bornholms golfklubb ligger väl skyddad och spelet påverkas därför inte i någon högre grad av vinden.

De 18 hålen är anlagda som en parkbana i ett naturskönt, delvist fridlyst område med många fruktträd, vilda orkidéer, ginst och ett rikt djur- och fågelliv.

Nexö Golf Klub

Intill en av Danmarks vackraste stränder, omgiven av en yppig grönska ligger banan.

Förhållandena är de sedvanliga för anläggningar belägna nära havet och banan är - med sina breda fairways - speciellt lämplig för nybörjare och spelare med lite högre handicap.

Rø Golfbanor

De mycket tilltalande och särpräglade Rö Golfbaner på Nordbornholm består av två 18-håls slingor, Old Course och New Course. Den ”gamla” banan bjuder på klippor, små sjöar, skog och vattendrag medan den nya går omväxlande genom skog och öppna landskap och sträcker sig ner mot havet.

GUiden

Till dina bästa upplevelser på Bornholm