barnsemester bornholm

Barnsemester och resa med barn till Bornholm. Kul med hela familjen - Barnsliga aktiviteter på Bornholm

På Bornholm är det aldrig långt till en aktivitet för er med barnasinnet kvar! Bornholm har massor att erbjuda för både barn och vuxna! Här kommer några goda tips. Vill har fler förslag och tips på vad man kan göra på sin barnsemester,  hör av er till oss!

Hammershus

Borgen från 1200-talet ligger än idag på sin klippa med en vidunderlig utsikt över Östersjön. Historiens vingslag är påtagliga och man kan bara föreställa sig hur blodiga krig har utkämpats på denna plats. På Hammershus finns spännande saker att göra som skattjakt, visning av dräkter och rustningar, rundturen ”kampen om Hammershus” eller en kvällstur i lyktors sken.

Middelaldercenter

Upplev för en stund eller en hel dag hur livet tedde sig under 1300 och 1400-talet.
Känn lukten, atmosfären i en spännande miljö bland djur, hus och ett befäst herresäte.
Prova på att vara arkeolog, klappa ett lamm eller skjut med pil och båge, spela rollspel.
Vid speciella datum har man spektakulära eld-nätter som avslutas med fyrverkeri.

Rovfågelshow

Detta är underhållning för hela familjen med många överraskade och nöjda besökare varje år! Människor har alltid fascinerats av dessa stora rovfåglar. Kom och se flyguppvisningar och utställningen om dessa fantastiska fåglar.
Dagliga shower under sommarhalvåret.

Naturbornholm

Följ med tidsmaskinen på en resa genom 1700 miljoner år på jakt efter de Bornholmska dinosaurierna, krokodilerna och trilobiterna. Se fisken från Östersjön i de stora akvarierna. På Naturbornholm finns upplevelser och aktiviteter för hela familjen.

Joboland

På Joboland finns ett 6 000 m2 stort vattenland med diverse rutschkanor. I den gammeldags parken finns möjlighet att ta en tur i en av roddbåtarna, åka i svävbanan över den lilla sjön, spela minigolf, hoppa och klättra. Besök även parkens Zoo med apor, åsnor, kaniner, lemurer, kängurur och papegojor.

 

Fjärilsparken

Med en temperatur på 27 grader och hög luftfuktighet lever dessa underbart vackra fjärilar i sitt tropiskt uppvärmda hus bland exotiska blommor och plantor.
1000 fjärilar flyger runt bland besökarna och man vandrar runt bland små sjöar och vattendrag och för en kort stund känns det som att vara på ett helt annat ställe

KOntakta oss

  • Hamnplan 1 YSTAD
  • info@teambornholm.se
  • +46 411 558720